Dogradnja Doma zdravlja Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dogradnja prostora Doma zdravlja Našice, za koju je jučer u Osijeku potpisan ugovor s izvođačem radova, odnosi se na proširenje prostora i broja ordinacija te povećanje usluga – istaknula je danas ravnateljica Doma zdravlja Ljerka Nekić. Najavila je da će djelatnosti biti proširene odjelom radiologije, a u budućnosti još nekim djelatnostima potrebnih Domu zdravlja Našice. Gradonačelnik Josip Miletić istaknuo je kako je ovo hvalevrijedna investicija kojom će se se osigurati gotovo 500 kvadrata novog prostora. Izgradnja zajedno s opremom čini investiciju vrijednu više od 7 milijuna kuna. Zahvalio je ravnateljici Doma zdravlja te Županiji koja je prepoznala potrebe za ovakvim objektom. Uvjeren je da će prostor služiti građanima za dostupniju primarnu zaštitu.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit