Načelnik Goran Đanić uručio plakete i zahvalnice Općine Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Podgorač Goran Đanić uručio je danas zahvalnice i plakete Općine Podgorač za humanitarno djelovanje, promicanje sporta, kulture i vatrogastva. Čestitao je dobitnicima te im zahvalio na njihovom radu.

Plaketu za svojih 100 godina postojanja dobio je NK “Sloga” Podgorač, a zahvalnicu za promicanje sporta primili su Petar Đanić iz NK “Sloga” Podgorač te Ivan Moguš iz NK “Mladost” Stipanovci. Plaketu za humanitarno djelovanje darivanja krvi primio je Stanislav Varga, a zahvalnicu Damir Štefančić. Za promicanje kulture zahvalnicu je dobila predsjednica HKD-a “Podgoračani” Zdenka Vukomanović, a za promicanje vatrogastva Vlatko Gašić.

Na plaketama i zahvalnicima, Općini i načelniku Goranu Đaniću zahvalili su Stanislav Varga, Zdenka Vukomanović i Petar Đanić.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit