Na Thompsonov koncert uz COVID potvrdu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je održana sjednica Stožera civilne zaštite Grada Našica na kojoj je bilo riječi o aktualnoj situaciji nakon jučerašnjih poplava koje su pogodile našički kraj.  Osim toga, članovi stožera dogovorili su i detalje vezane uz  koncertu Marka Perkovića Thompsona koji će u Našicama biti održan u subotu, 24. srpnja uz pridržavanje epidemioloških mjera. Organizatori koncerta su Grad Našice, Turistička zajednica Grada Našice i Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Našica. 

Kako je rekao gradonačelnik Krešimir Kašuba, organiziran je u sklopu proslave 30. obljetnice oslobođenja Našica i osnivanja 132. brigade. Podsjetio je kako je obilježavanje započelo još u lipnju ultramaratonom “Od velikog do malog Vukovara” koji je organizirala Udruga rekreativnog trčanja “Nexe team” Našice, a nastavlja se koncert Thompsona i nizom događanja u rujnu i listopadu kada je i obljetnica osnivanja brigade.

Thompsonov koncert bit će održan na trgu, uz strogo kontroliran ulaz pod epidemiološkim pravilima.  Na četiri tisuće kvadrata bit će ograđeno područje gdje očekujemo maksimalan broj od pet tisuća posjetitelja koji će imati ulaznice. One će biti besplatne, ali će biti identifikacija i bit će numerirane. Koncert će osiguravati 200-tinjak redara, 40-tak vatrogasaca, 30-tak zaštitara, policija, interventna policija, sve u duhu jedne visoke sigurnosti naših posjetitelja, sugrađana i dragih gostiju. Imat ćemo ograđen prostor koji će se nalaziti u centralnom dijelu trga sa pet ulaza koji će kontrolirati na svakom ulazu po dva redara i jedan zaštitar – rekao je gradonačelnik Kašuba i poslao apel građanima:  – Molim sve posjetitelje koji će se nalaziti u strogo kontroliranoj zoni da imaju COVID potvrde. Tu ćemo se pozvati na upute Stožera civilne zaštite koje kažu da je i dalje na snazi zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja u kojima je prisutno više od 100 osoba na jednom mjestu, osim ako se radi o javnom događanju ili okupljanju na kojemu sudjeluju samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, a za isto je nadležni Stožer civilne zaštite JLS-a dao suglasnost. Ovim putem bih još samo naglasio važnost cijepljenja i molio bih sve sugrađanke i sugrađane koji misle biti u kontroliranom prostoru i na koncertu da barem tri dana prije osiguraju COVID potvrde kako ne bi došlo do zagušivanja prilikom ulaza – kazao je gradonačelnik.

 

Tekst i foto: Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit