Na odjel pedijatrije OŽB Našice stigla vrijedna donacija UNICEF-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Opću županijsku bolnicu Našice stigla je još jedna vrijedna donacija. UNICEF je donirao transkutani mjerač bilirubina za novorođenčad vrijedan 35 tisuća kuna. Ovaj mjerač olakšava bezbolnu dijagnostiku i screening novorođenačke žutice. Sredstva su osigurana humanitarnom utrkom Mliječna staza, koja je održana u Zagrebu, a na kojoj su bile i predstavnice Opće županijske bolnice dr. Gabrijela Rendulić Wolf, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdana Gvozdanović, prvostupnica sestrinstva Ksenija Tomljanović i medicinska sestra Ivana Devald.
Ravnatelju bolnice dr. Hrvoju Šimiću uređaj su predstavile koordinatorica naše bolnice za program Rodilište-prijatelj djece, dr. Gabrijela Rendulić Wolf te dr. Vlasta Varžić,rukovoditeljica odjela pedijatrije.

Izvor: OŽB Našice

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit