Na našem području 1 pacijent zaražen koronavirusom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Što se tiče našeg područja i dalje imamo jednog pozitivnog pacijenta na koronavirus koji se liječi kod kuće. Troje dosadaašnjih pacijenata  vodi se ozdravljenima – doznajemo od ravnatelja Opće županijske bolnice Našice Hrvoja Šimića. I dalje je na snazi tzv. krizni režim rada zadan od Ministarstva zdravstva i za Opću županijsku bolnicu i za Dom zdravlja. Prva faza borbe je iza nas – zaključio je ravnatelj Šimić – i to daje nadu i optimizam da ćemo cijelu situaciju s koronaviruom iskontrolirati. Mjere će se mijenjati, odnosno ublažavati, ovisno o epidemiološkoj situaciji, a do novih odluka o tome treba se disciplinirano pridržavati postojećih jer je takvo odgovorno ponašanje i dovelo do ovih dobrih rezultata.

tekst: N.Pavlus, foto: arhiva 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit