Na današnji dan poginuli su Momir Krmpotić i Milan Puhanić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na današnji dan poginuli su hrvatski branitelji Momir Kmpotić iz Našica i Milan Puhanić iz Kelešinke – sudionici akcije “Orkan ’91.”. Operacija “Orkan” bila je prva značajnija pobjeda Hrvatske vojske u Domovinskom ratu. Vodila se od 29. listopada 1991. pa do 3. siječnja 1992. kada je zbog potpisivanja Sarajevskog sporazuma morala biti prekinuta. Ovom bitkom spriječen je naum odsijecanja Slavonije. Sudionici akcije i obitelji zapalili su danas svijeće i položili cvijeće na grobovima poginulih branitelja Momira Krmpotića i Milana Puhanića te umrlog branitelja Josipa Pavlusa koji je bio zapovjednik ratne postrojbe Vojne policije na našem području. Svijeće su zapalili na grobljima u Našicama i Kelešinki, a nakon toga i na mjestu pogibije dvojice branitelja, u sklopu akcije oslobađanja Papuka, u Kokočaku.

foto: arhiva 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit