Na današnji dan DND Našice započeo s djelovanjem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Na današnji dan prije 67 godina s djelovanjem je započelo Društvo ,,Naša djeca“ Našice. Našički DND radi u kontinuitetu sve od svog osnivanja 1952. godine što u društvu s posebnim ponosom i ističu. U godini osnutka društvo je brojilo čak 350 članova, a kroz djelovanje su se smjenjivale brojne generacije. Rad DND-a temelji se na volonterskom djelovanju te nesebičnom zalaganju za dobrobit svakog djeteta. Kroz 67 godina djelovanja postignuto je mnogo, a društvo redovito organizira niz zabavno-rekreativnih sadržaja.
Predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić svim sadašnjim i bivšim članovima čestitala je ovu obljetnicu i poželjela im još puno lijepih i veselih godina uz, kao što je istaknula, naše najveće blago – djecu.

Izvor: DND Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit