Muzejske priče s gđom. Jelkom Mifka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu projekta “Zlatna dob za nove početke”, Zavičajni muzej Našice organizirao je drugu radionicu “Muzejske priče”. Domaćin je bio HKD “Lisinski” Našice. Dobrodošlicu gošći, gospođi Jelki Mifka, poželio je predsjednik društva Hrvoje Šleder, istaknuvši kako će ju “Lisinski”, zbog njezinog iznimnog i dugogodišnjeg doprinosa u radu društva predložiti za Nagradu Grada Našica. S gospođom Mifka o njezinom dugom, zanimljivom i bogatom životu u Požegi, Makedoniji, Osijeku i Našicama, razgovarala je moderatorica, ravnateljica muzeja, Silvija Lučevnjak. Radionica “Muzejske priče” tematizira dio prošlosti zavičaja iz vizure osobe starije od 54 godine. Namjera radionica utemeljena je na principu “narativne povijesti”, metode bilježenja i čuvanja podataka koja se koristi u muzeološkom radu. Bila je ovo druga radionica Muzejske priče, a u idućoj će gost iznenađenja biti šumarske struke – najavila je ravnateljica Silvija Lučevnjak.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit