Mladi Crvenog križ Našice proveli akciju “Jedna jabuka za jednu cigaretu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Mladi Crvenog križa Našice obilježili su Svjetski dan nepušenja radionicom “Stavovi mladih o pušenju” u Klubu mladih Crvenog križa. Radionicu su vodili Dunja Golub i Pavle Ergović, a sudjelovali su mladi volonteri. Cilj radionice bio je potaknuti razgovor među mladima o štetnosti cigareta, duhana i duhanskog dima te saznati koji su to stavovi mladih o konzumaciji cigareta, predrasudama prema pušačima te što su razlozi zašto mladi konzumiraju cigarete. U pripremi radionice, Dunja i Pavle su osmislili malu anketu te su poslije radionice anketu o stavovima mladih proširili s dodatnim pitanjima. Obilježavanje Svjetskog dana nepušenja nastavljeno je danas akcijom “Jedna jabuka za jednu cigaretu” u centru grada. Mladi su podijelili jabuke pušačima koji su bacili ili ugasili barem jednu cigaretu. Na ovaj način mladi su htjeli barem na jedan dan građanima smanjiti konzumaciju cigareta koje štete zdravlju i ponuditi im voće kako bi umjesto štetnih tvari iz cigareta u svoj organizam unijeli puno zdraviju jabuku.
Anketu možete popuniti i vi na OVOM LINKU.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit