Mladi CK Našice sudjeluju na Ljetnom kampu Udruge IKS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je počeo Ljetni kamp Udruge za promicanje informatike, kulture i suživota iz Petrinje i partnera Švicarske zaklade za djecu Pestalozzi u okviru projekta “CROSS WORK – Partnerstvo obrazovanja za globalno građanstvo” koji sufinancira Švicarsko-hrvatski program suradnje i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Na ljetnom kampu ispred Crvenog križa Našice sudjeluju mlade volonterke Dunja Golub i Iva Ptiček. Iako je prema planu predviđeno da na kamp dođu i mladi iz Švicarske, BiH te Poljske, oni neće doći zbog epidemiološke situacije. Sudionici iz drugih zemalja će se ukljućivati u rad kampa putem online servisa. Na kampu će se obrađivati teme demokracije, diskriminacije i globalnoga građanstva, vlastite radio emisije u Pestalozzi radio busu, razvoj vlastitih projekata, stvaranje glazbe, disko, kreativne radionice te sport (tenis, nogomet, košarka, itd.). Sudionice će posjetiti i Park priprode Papuk, orahovačko jezero te Adrenalinski park Duboka.

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit