Danas i sutra upisi u prvi razred srednje škole

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Upisi u prvi razred srednje škole 2020./2021.  u Srednjoj školi Isidora Kršnjavog Našice su danas i sutra od 8 do 14 sati.  Ove godine propisana je mogućnost dostave upisnica u srednju školu, i svih potrebnih dokumenata za upis, osobno ili elektroničkim putem. Upisnicu i ostale dokumente elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati. E-mail adresa posebno važna za elektroničku dostavu dokumenata: ssikupisi@gmail.com

Originale dokumentacije poslane elektroničkim putem roditelj ili učenik dostavlja do kraja rujna, odnosno na prvom satu razrednika. Prilikom dostave upisnice elektroničkim putem, učenik se treba izjasniti i o izbornim predmetima te odabiru stranih jezika.

Potrebni dokumenti:

UPISNICA – potpisana i upotpunjena s kontakt podacima (mob) roditelja/skrbnika i točna adresa zbog organizacije prijevoza
DOKUMENTACIJA O DODATNIM BODOVIMA – natjecanja u znanju i sportu
DOKUMENTACIJA O POSEBNIM ELEMENTIMA VREDNOVANJA (Zdravstvene teškoće/socijalne teškoće/ Stručno mišljenje službe za profesionalno usmjeravanje HZZ- a)
ZDRAVSTVENA SPOSOBNOST KANDIDATA – ovisno o izabranom zanimanju – može naknadno potvrdu nadležnog Školskog liječnika o zdravstvenoj sposobnosti kandidata za propisani program ili – liječničku svjedodžbu medicine rada. Iznimno, ako kandidat u trenutku upisa ne može dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, pri upisu dostavlja potvrdu obiteljskog liječnika.

UGOVOR O NAUKOVANJU – za obrtnička zanimanja – do kraja 1. polugodišta

Napomena:

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Osijek, financira liječničke preglede za upis učenika (1. razred srednje škole) u deficitarna zanimanja:

BRAVAR/BRAVARICA, MESAR/MESARICA i KUHAR/KUHARICA

Učenici koji ostvaruju pravo upisa u ove programe trebaju nazvati na brojeve Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (252-563; 252-510), kako bi rezervirali svoj termin pregleda te dobili sve bitne informacije za daljnji tijek postupka. Nakon rezervacije termina pregleda, na pregled idu u Ustanovu za zdravstvenu skrb Intermed, adresa: Bana Jelačića 15, Našice.

Pri upisu u jedan od programa obrazovanja/zanimanja, za koje kandidat s teškoćama u razvoju posjeduje Stručno mišljenje službe za profesionalno usmjeravanje Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, kojem je prethodilo stručno mišljenje nadležnoga školskog liječnika, nije potrebno posjedovati uvjerenje – potvrdu o ispunjavanju zdravstvenih zahtjeva nadležnoga školskog liječnika, odnosno liječničku svjedodžbu medicine rada – koje je predviđeno za pojedini program obrazovanja.

izvor: SŠ I.Kršnjavoga Našice

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit