Mladež HDZ-a dijelila božićno žito građanima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu programa “Advent u Našicama”, na Trgu dr. Franje Tuđmana danas je mladež HDZ-a Našice organizirala podjelu božićnog žita sugrađanima. Predsjednik mladeži HDZ-a Josip Vladika istaknuo je kako se radi o tradicionalnoj akciji kojom, uz podjelu božićnog žita, građanima čestitaju predstojeće blagdane. Akciji mladeži pridružili su se i gradonačelnik Josip Miletić te predsjednik Gradskog vijeća i Gradskog odbora HDZ-a Krešimir Kašuba. U sklopu programa “Advent u Našicama”, na Trgu dr. Franje Tuđmana danas je mladež HDZ-a Našice organizirala podjelu božićnog žita sugrađanima. Predsjednik mladeži HDZ-a Josip Vladika istaknuo je kako se radi o tradicionalnoj akciji kojom, uz podjelu božićnog žita, građanima čestitaju predstojeće blagdane. Akciji mladeži pridružili su se i gradonačelnik Josip Miletić te predsjednik Gradskog vijeća i Gradskog odbora HDZ-a Krešimir Kašuba.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit