Članovi DND-a, Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća okitili jelku u Gradskoj upravi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu adventskog programa, u Gradskoj upravi organizirano je kićenje božićnih jelki u kojem su sudjelovali članovi DND-a Našice i Dječjeg foruma te vijećnici Dječjeg gradskog vijeća.
Na ovom tradicionalnom sadržaju kojim su uljepšali prostor Gradske uprave zahvalio im je gradonačelnik Josip Miletić. U 18 sati, jelke u središtu grada, kitit će članovi DND-a Našice, učenici osnovnih škola i vrtićanci. Osim toga, bit će organizirano čitanje i pričanje božićnih bajki uz topli čaj, a programu će se pridružiti i članovi Moto klub “Racing”. U Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice održava se program za djecu “Čarobna božićna priča”. Od danas pa do petka, učenici OŠ Dore Pejačević, provode humanitarni projekt “Podijelimo radost”. U sklopu projekta, posjetit će učenike posebnog odjela Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac, domove za starije i nemoćne u Zoljanu i Makloševcu te podijeliti darove i čestitke uz prigodan program.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit