Mjuzikl o životu Tine Turner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ImageLondonske kazališne daske uskoro će dobiti mjuzikl o Tini Turner. Rad na glazbenom 'komadu' u punom je jeku, a govorit će i o dobru i o zlu u životu slavne 69-godišnje zvijezde. Mjuzikl, koji se temelji na životu Tine Turner prvi će put biti prikazan na londonskom West Endu, piše NME.com. Simply The Best će ispričati priču o Tininom životu, od djetinjstva, preko nasilnog braka s pokojnim Ikeom Turnerom do današnjeg dana, opisujući ujedno njen solo glazbeni trijumf.

 

Prema navodima portala Playbill.com, u mjuziklu će se, između ostalih, naći i pjesme Nutbush City Limits, Private Dancer i What's Love Got to Do With It?. Nakon premijere u Londonu, mjuzikl će se preseliti na njujorški Broadway. 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit