Mjesec hrvatske knjige obilježen i u vrtićima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
S obzirom na još uvijek aktualni Mjesec hrvatske knjige, u Dječjem vrtiću "Hlapić" u Našicama danas su gošće bile djelatnice Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice predvođene ravnateljicom Blažom Pavlović-Radmanović. Motto susreta bio je "Knjižnica u Dječjem vrtiću", a svrha je potpomoći dječje navike kako bi djeca već od najranije dobi stekla naviku čitanja, najprije kroz slikovnice i priče, a nakon toga i vlastitim čitalačkim iskustvom. Vrtićanci "Hlapića" za gošće su pripremili i prigodan program koji su uvježbali sa svojim odgojiteljicama. U sklopu svojih aktivnosti, Dječji vrtić "Hlapić" nastavlja suradnju i s vrtićem "Zvončić".

Tijekom Mjeseca hrvatske knjige i u Dječjem vrtiću "Jaglac" Đurđenovac organizirani su mnogi zanimljivi sadržaji. U vrtiću je tako postavljena izložba slikovnica, a vrtićanci su tijekom ovog mjeseca prepričavali priče iz svoje mašte i ilustrirali ih. Nadalje, djeca su posjetila đurđenovačku knjižnicu i čitaonicu te Kulturnu udrugu "Josip Kozarac", gdje su s pjesnicima Božidarom Golikom i Lukom Jokićem napisala i pjesmu o vrtiću. Danas su posjetili knjižnicu Osnovne škole, gdje su razgledali knjige i družili se s učenicima prvih razreda.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit