Izložba likovnih radova učenika iz Josipovca Punitovačkog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
U organizaciji Središnje knjižnice Slovaka u RH pri Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice, a u povodu Mjeseca hrvatske knjige i 10. obljetnice rada slovačke knjižnice, u Likovnom salonu našičkog hotela Park otvorena je izložba nagrađenih likovnih radova učenika Osnovne škole “Josip Kozarac” Josipovac Punitovački. Izloženi radovi osvojili su brojne nagrade i priznanja u zemlji i inozemstvu.

Uz nekoliko učenika-autora, otvorenju izložbe bila je nazočna i njihova nastavnica likovne kulture i voditeljica radionice Anica Popović. Sve nazočne, u ime domaćina, pozdravile su voditeljica Središnje knjižnice Slovaka – Ružica Vinčak i ravnateljica Knjižnice Blaža Pavlović-Radmanović. Izložbu je otvorio gradonačelnik Krešimir Žagar, a mnogo uspjeha učenicima je poželio predsjednik Saveza Slovaka Andrija Kuric. Izložbu su razgledali učenici osnovnih škola s našeg područja.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit