Memorijalni turnir “Slavko Đurašević – Čavke” u Feričancima i Markovačke ljetne igre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pod pokroviteljstvom Općine Feričanci i tvrtke Osilovac d.o.o. u Feričancima je je u subotu održan memorijalni turnir “Slavko Đurašević Čavke”. Na terenima sportskog centra Marko Bilandžić i ove je godine organizirano natjecanje ekipa feričanačkih ulica u malom nogometu na betonu te turnir u boćanju na travi narodnim načinom. Najuspješnija ekipa u malom nogometu bila je ekipa Dorina lijeva koja je u finalu svladala Kolodvorsku desnu s 2:0. U susretu za 3. mjesto Kolodvorska lijeva je svladala Dorinu desnu s 3:2. U boćanju je najuspješnija bila ekipa UDD Sport Caffe iz Našica. Drugi su bili Kumovi a treće mjesto zauzela je ekipa Gago i sinovi. U sklopu sportskih natjecanja, upriličeno je i natjecanje u kuhanju graha u kotliću. Prvo mjesto osvojio je Marijan Kolar, druga je bila ekipa DVD Valenovac, a treće je mjesto osvojio Josip Knezović Jole.

U organizaciji NK Željezničar, jučer su u Markovcu održane tradicionalne Markovačke ljetne igre u kojima sudjeluju ekipe markovačkih ulica. Uz mali nogomet na travi i ove je godine organizirano natjecanje u još 10 disciplina a nastupile su 4 ekipe. Sukladno odluci organizatora, ovogodišnje su ljetne igre bile revijalnog karaktera bez ocjenjivanja i proglašenja pobjednika, no nije nedostajalo uzbuđenja i glasnog navijanja za vrijeme nadmetanja u potezanju užeta, skakanju u vrećama, štafetnim igrama, gađanju limenki te bacanju jajeta. Sve su ekipe tradicionalno formirale svoje štandove s bogatom gastro ponudom i osvježavajućim napitcima, tako da je poslijepodnevno druženje u Markovcu nastavljeno do kasno u noć.

Tekst i foto: Danko Justić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit