Maksim mrvica ponovo ‘solo’

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageMaksim Mrvica uskoro kreće na promotivnu koncertnu turneju "Solo Tour 2007." koja obuhvaća deset gradova, počinje 21. studenog u Puli, a završava 14. prosinca u Šibeniku. "Uvijek sam želio primijeniti drugačiji pristup, ali kada se radi o glazbi, ne dopuštam da išta ometa moju izvedbu ili ljude koji slušaju. Kada počnem svirati, laserska projekcija se prekida. Ja samo želim stvoriti uzavrelu atmosferu" kaže klavirist.

Maksimov koncert je mješavina klasične i crossover glazbe. Intimniju atmosferu stvorit će u kazališnim prostorima u Rijeci, Puli, Osijeku, Vukovaru, Bjelovaru, Čakovcu, Zadru, Splitu, Dubrovniku i rodnom Šibeniku. Na programu su djela Chopina, Liszta, Huljića, Griega, Brahmsa, Mačeka i Detonija između ostalih.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit