Elemental: ‘Pod pritiskom’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ImageČetvrti studijski album Elementala "Pod pritiskom" nakon šaljive "Dobar dan" najavljuje pjesma "Zašto te imam" kojom nastavljaju svoj socijalni angažman govoreći u ime prosječnog građanina prema vladajućoj strukturi. Pjesma opisuje hrvatsko stanje svijesti u državi u kojoj se građanska intervencija kažnjava zatvorom, a tajkunske malverzacije nailaze na odobravanje vladajućih. Remi je rekla: "Ovom pjesmom pokušavamo probuditi pomalo uspavani hrvatski glas prosječnog građanina i to u periodu kada se za njega grebu političari s plakata i s govornica.

"Zašto te imam" ne smije postati bezvremenska pjesma i ne smije biti primjenjiva i za tri, četiri godine. To će značiti da se nismo pomakli s mrtve točke i da smo još uvijek muzara koju muze vladajuća kamarila. Zadaća ove pjesme je da pokuša izliječiti hrvatsku kolektivnu amneziju, da slušatelje natjera da promisle tko nam to radi o glavi i zašto im takve stvari dopuštamo"…

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit