Ljeto u Klubu mladih Crvenog križa Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ljeto u Klubu mladih Crvenog križa Našice bit će aktivno i ispunjeno radionicama, druženjem i kampovima. U pripremama za ljeto, mladi članovi su uočili problem – da živimo u vremenu kada igranje fizičkim igračkama, pa tako i društvenim igrama, gubi bitku pred digitalnim igricama na konzolama, računalima, tabletima i pametnim telefonima, stoga posljednjih godina raste ovisnost o televiziji, računalu, računalnim igricama i internetu, a rezultat je što većina mladih sve više praznike provodi sama uz iste te ovisnosti – ističu u našem GD CK Našice.

Svjesni tog problema mladi članovi Crvenog križa Našice su za sve školarce osmislili aktivnost “Ljeto u Klubu Crvenog križa – druženje uz društvene igre”. Za mlade će biti organizirano druženje uz “Čovječe, ne ljuti se”, “Monoploy”, “Labirint”, “Risik”, “Volim Hrvatsku”, “Alias”, “Igra života”, igrice Crvenog križa i dr. Cilj ove aktivnosti je pozvati mlade na druženje uz društvene igre radi poticanja socijalizacije, razvoja komunikacije i stjecanja novih edukacija. Edukacija je u modernim igrama sveprisutna jer igre snažno potiču razne vještine kod djece: spretnost, brzinu reagiranja, asocijativnost, razvoj taktike i strategije, donošenje odluka i praćenje strukture pravila.

Pozivaju sve školarce na prvo druženje u četvrtak 24.lipnja od 16 sati u Klub Crvenog križa (na Čimenu), Ulica Petra Preradovića 2. Za više informacija konatktirajte Crveni križ Našice, Ulica kralja Tomislava 6, telefon 613-275.

 

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit