Ljetni kamp NK NAŠK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na glavnom i pomoćnom nogometnom terenu Gradskog stadiona u Našicama jučer su odrađene prve aktivnosti u okviru Ljetnog kampa mladeži. Kamp će trajati do petka, 16. srpnja i besplatan je za sve zainteresirane djevojčice i dječake. Već prvog dana Kampa odaziv je bio više nego dobar – kroz pet starosnih skupina s kojima su radili stručni treneri, na terenima Gradskog stadiona okupilo se 120 klinaca. Uz tjelesne aktivnosti i svladavnje nogometnih vještina, za sve polaznike osigurane su majice, grickalice i osvježavajuća pića. Kamp s radom nastavlja danas – u 18 sati prvi će na teren prednatjecatelji, početnici i mlađi pioniri, a nakon njih u 19 sati stariji pioniri, kadeti i juniori. Više o Ljetnom kampu svi zainteresirani mogu pronaći na facebook stranici NK NAŠK.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit