Lea Mijatović snimila novi spot

 

Lea Mijatović snimila je spot za pjesmu “Između oprosta i kajanja” s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Za Leu mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala, a prošla godina bila joj je i više nego uspješna. Početkom 2017. godine hrabro je krenula u solo karijeru što se pokazalo kao pun pogodak.

Pjesme „Ti me jedini znaš“ i „Ljubi me“ odlično su prošle kod publike, a ona sa svojim producentskim timom i dalje radi punom parom. S producentsko–autorskom ekipom iz deciBel Studija, surađuje od početka svoje solo karijere, a dečki, osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević, potpisuju i režiju novog spota. Pjesma koju su napisali Igor Ivanović i Marko Vojvodić oduševila je i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom festivalu koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

“Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također, mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno ” – ističe pjevačica.

Izvor: Menart

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest