KUD “Zagorci” proslavio 10. rođendan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KUD “Zagorci” Beljevina proslavio je svoju 10. obljetnicu. Tim je povodom, na nogometnom igralištu u Beljevini, organiziran prigodan program i proslava. Čestitke slavljenicima uputili su: u ime osječko-baranjskog župana Ivana Anušića – potpredsjednik Županijske skupštine Ivica Čeme, općinski načelnik općine Đurđenovac Hrvoje Topalović i zamjenica načelnika Dragica Pavlić te predstavnici gostujućih kulturno-umjetničkih društava KUD-a “Beletinec”, KUD-a “Ježek” Beretinec i KUD-a “Radinje” Siče. Na čestitkama je zahvalila predsjednica društva-slavljenika Adrijana Ilišin. Predstavnicima Županije i Općine Đurđenovac zahvalila je na podršci, a gostujućim društvima na suradnji. Posebnu zahvalu uputila je i gošći rođendanskog slavlja, prijateljici KUD-a Zagorci, popularnoj pjevačici Hanki Paldum s kojom je, nakon smotre folklora na kojoj su prikazani zagorski i slavonski narodni običaji, pjesme i plesovi, nastavljen slavljenički program koji je vodio Željko Bračun, a kao pratnja svirali su članovi TS “Čokanj”.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit