Impact Fight Night 2019.

U organizaciji Kickboxing kluba Impact Našice, a pod pokroviteljstvom Grada Našica, sinoć je u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama održan Impact Fight Night Našice 2019. – večer borilačkih sportova. Gledatelji su mogli vidjeti ukupno osam  borbi u kojima su nastupili borci iz Hrvatske, Srbije i Makedonije. Našičkoj su se publici predstavila i tri domaća borca, članovi KBK Impact Našice. U disciplini K1 amaterski, mladi borac Ratko Četojević u prvoj je borbi večeri poražen od Danijela Crnojevića iz Lipovljana dok je talentirani Zvonimir Marić pobijedio Matea Matoša iz Lipovljana. U borbi po MMA pravilima Patrik Šimašek pobijedio je Nedeljka Kunu iz Belišća.
U središnjoj borbi večeri, iskusni Makedonac Risto Dimitrov koji trenutno radi u Omanu, u prvoj je rundi svladao mladog srpskog borca Marka Špirića. Atraktivnu demostraciju nanbudo borilačke vještine prikazali su članovi Nanbudo kluba Slavonija iz Okučana.
Pehare i nagrade najuspješnijim borcima uručili su našički gradonačelnik Josip Miletić, Josip Ergović predstavnik NEXE Grupe, Ančica Marić vlasnica tvrtke Halle Mont, Ivan Barišić viceprvak svijeta i europski prvak u kickboksu te Alen Borbaš svjetski prvak u karateu. U zabavno glazbenom dijelu programa nastupila je mlada našička pjevačica Andrea Granat,  a publici su se predstavile i članice plesnog studija Shine.

Teks i foto: Danko Justić

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest