KUD “Zagorci” najavio proslavu 10. rođendana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Beljevini je, u prostorijama KUD-a “Zagorci”, održana redovna izvještajna skupština kojoj su nazočili načelnik općine Đurđenovac Hrvoje Topalović i općinski vijećnik Željko Bračun te svi članovi društva. Kako je izvijestila predsjednica Adrijana Ilišin, KUD “Zagorci” iza sebe ima vrlo uspješnu godinu sa 40 aktivnosti u kojoj su sudjelovale sve skupine, a  društvo je sudjelovalo i u humanitarnim akcijama. U planu za ovu godinu, predsjednica Adrijana Ilišin najavila je proslavu 10 godina rada KUD-a “Zagorci” osmog lipnja. Gosti proslave bit će tri društva iz Zagorja. U večernjim satima gosti proslave bit će Tamburaški sastav Čokanj i Hanka Paldum. Adrijana Ilišin zahvalila je općinskom načelniku na svesrdnoj pomoći u proteklih 10 godina rada društva. Uručila je zahvalnice aktivnim članovima za 10 godina rada u KUD-u te zahvalnice počasnim članovima; načelniku Hrvoju Topaloviću i Željku Bračunu. Članovima društva, načelnik Topalović čestitao je na upjesima i najavio kako će Općina i dalje podržavati rad KUD-a Zagorci.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit