Kraljica odlikovala Kylie

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageAustralska pjevačica našla se među zaslužnim osobama koje je u povodu Nove godine odlikovala Elizabeta II. Dodijeljen joj je Red Britanskog Carstva za njezin doprinos glazbi. "Iznenađena sam gotovo jednako kao i počašćena što sam dobila Red Britanskog Carstva od Njezina Veličanstva", izjavila je Kylie Minogue u Melbournu gdje provodi božićne blagdane. Tridesetdevetogodišnja pjevačica je 2005. morala otkazati turneju Showgirl zbog raka dojke, no karijeru je uspjela nastaviti godinu dana poslije.

 

Za iduću godinu najavljuje europsku turneju koja bi trebala početi 6. svibnja u Parizu, a završiti 27. srpnja u Londonu. Minogue se probila kao glumica u australskoj sapunici, a karijeru pjevačice počela je 1987. hitom Locomotion. Prvi album prodala je u 14 milijuna primjeraka. 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit