Krađa repe, novaca, požar, prometne nesreće, kršenje mjera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je jedanaest kaznenih djela od kojih izdvajamo kazneno djelo krađa.
U vremenu od 25. do 31. listopada, između mjesta Dalj i Borovo, nepoznati počinitelj ukrao je nekoliko desetaka tona repe sa poljoprivredne površine. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta više tisuća kuna.
Jučer, 27. studenog, u vremenu od 9 do 18,15 sati, u Donjem Miholjcu, nepoznati počinitelj ukrao je novac iz autobusa. Vlasniku 56-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.
Jučer, 27. studenog, oko 11,40 sati, u Marijancima, u kuhinji obiteljske kuće vlasništvo 58-godišnjeg hrvatskog državljana, došlo je do zapaljenja produžnog kabla i utičnice koji su izgorjeli. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Marijanci, a vlasniku je nastala materijalna šteta oko 100 kuna.
Policijski službenici na području Policijske uprave osječko-baranjske obavljenim terenskim provjerama na ukupno 79 objekata utvrdili su 2 kršenja radnog vremena ugostiteljskih objekta u kojima su se nalazili gosti i nakon radnog vremena.
Svim građanima policija skreće pozornost na važnost pridržavanja propisanih mjera i preporuka radi očuvanja vlastitog zdravlja, ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Sve sumnje o kršenju mjera možete prijaviti pozivom na 192.
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belišća dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira jedna prometna nesreća.

izvor: PUOBZ

foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit