Kotlovina, roštilj, grah za bajkere, trkače, bicikliste i oldtimere

Facebook
Twitter
Pinterest

Gastronomska udruga Našice iznimno je aktivna u programu proslave Dana grada. S Moto klubom “Racing” Našice sklopila je dogovor o dugoročnoj i ekskluzivnoj gastro suradnji, a za bajkere je pripremila kotlovinu i roštilj. U subotu je udruga odradila doručak za trkače memorijalnog ultramaratona “Od velikog do malog Vukovara” te na taj način pomogla URT “Nexe Team” “napuniti baterije” za ovu zahtjevnu stazu od Vukovara do Sunje. Nadalje, članovi GUN-a kuhali su grah prijateljima iz Biciklističkog kluba Našice povodom tradicionalne “Antunovske biciklijade”. Nakon druženja s biciklistima, prijateljima iz Oldtimer kluba Našice organizirali su roštilj. Sve aktivnosti koje GUN provodi i suradnje koje ostvaruje s drugim organizacijama i udrugama su na volonterskoj bazi – ističu u udruzi.

izvor: GUN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit