Koridor 5c značajan prometni pravac za svih pet slavonskih županija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, zajedno s ministricom regionalnog razvoja i fondova EU Natašom Tramišak te županom Ivanom Anušićem, obišao je danas radove na dionici autoceste A5. Kako je rekao, radovi se odvijaju čak i ispred dinamičkog plana pa bi do ljeta 2022. godine trebala biti puštena u promet autocesta od Osijeka prema Belom Manastiru. Dovršetak svih radova na trasi poddionice most Halasica- Beli Manastir očekuje se sredinom 2022. godine. Projekt se financira sredstvima Europske banke za obnovu i razvoj i Hrvatske banke za obnovu i razvoj.
Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije – Nataša Tramišak ocijenila je kako je koridor 5c vrlo značajan prometni pravac za cijeli istok Hrvatske te značajna okosnica daljnjeg ekonomskog razvoja tog dijela Hrvatske. Ovo je – rekla je – vrlo važna poruka da će se nastaviti razvoj projekata na području svih pet slavonskih županija, i u novom programskom razdoblju EU, od 2021-2027. godine, i to ne samo u obnovi cestovne infrastrukture, nego i željezničke, poput pruge Osijek-Virovitica te osječke zračne luke.

redakcijko izvješće, izvor: OBŽ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit