Koncert “Zvuk Dorinog srca” oduševio publiku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
U organizaciji Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora”, HKD-a “Lisinski” i Tamburaškog društva “Dora Pejačević” održan je još jedan izvanredan i izvrsno posjećen koncert pod nazivom “Zvuk Dorinog srca”. Uz domaćine, poznate našičke glazbenike predvođene profesorima Kopri, u programu koncerta nastupili su brojni poznati gosti: Jelena Radan i grupa Meritas, Klape “Kaštadi” i “Galešnik”, Mješoviti pjevački zbor “Zvijezda Danica” te mezzosopranistica Allesia Franco, koji su redom oduševili prepunu sportsku dvoranu Osnovne škole Dore Pejačević.

Koncert je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Županije Osječko-baranjske i Gradskog poglavarstva Grada Našica, a pod medijskim pokroviteljstvom Radija Našice. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je kupovini koncertnog klavira za potrebe Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora”.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit