Kićo Slabinac: Zašto se to moralo dogoditi baš meni?!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nakon očevida, u subotu oko 20.45 sati, sav očajan zbog tragedije u kojoj je sudjelovao, poznati pjevač Krunoslav Kićo Slabinac sjeo je u kamion vučne službe Gorana Anđelića iz Donje Motičine te krenuo prema Osijeku. No, nakon desetak minuta vožnje po gustoj magli Slabinac je izrazio želju da u Donjoj Motičini pričeka sina Peru Slabinca, kojemu je mobitelom javio da dođe po njega. Tako je gotovo sat vremena nakon završetka policijskog očevida Krunoslav Kićo Slabinac proveo u obiteljskoj kući Gorana Anđelića u D. Motičini nedaleko od Našica. Nesreća, u kojoj je Slabinac usmrtio pješaka koji je, prema svemu sudeći, pao pred njegov auto, dogodila se na putu između našičke i orahovičke crkve.

– Kada smo ušli u kuću, sjeo je, a supruga ga je ponudila čajem. Bio je očajan, u šoku, nije mogao doći k sebi. Stalno je ponavljao: “Zašto se to moralo dogoditi baš meni pokraj svih tih vozača koji prolaze cestom? Cijeli sam se život trudio činiti dobro i uveseljavati ljude. Ali, eto, valjda se i meni morala dogoditi kakva mrlja”, govorio je Kićo, kojega sam cijeli život gledao veselog, a sada, prvi put, na žalost, tužnog.

Rekao je da prije nesreće nije pio, da je u bolnici dao na analizu krv i mokraću te da su mu našički liječnici dali lijekove za smirenje. I kod mene je u kući popio jednu tabletu za smirenje. Kićo je govorio da je prije nesreće bio u našičkom samostanu, gdje je ostavio svoj CD s božićnim pjesmama, te iz Našica krenuo prema Orahovici, gdje je namjeravao posjetiti župnika te i njemu darovati CD s božićnim pjesmama – kaže Anđelić.

Sa sinom Perom u razbijenom automobilu nastavio put prema Zagrebu.

Želio izraziti sućut
– Svakodnevno sam na mjestima prometnih nesreća, ali nikada još nisam vidio tako shrvanog čovjeka. Nije mu bilo lako kad je na teleteksu pročitao vijest: “Slavni pjevač Kićo pregazio pješaka.” Bio je rastresen, rekao je da će mu, nakon ove tragedije, biti jako teško stati pred publiku i pjevati. Želio je obitelji poginulog izraziti sućut, ali nije imao kome jer poginuli nema nikoga u selu. 
Tješili smo ga sve dok nije došao njegov sin Pero. Nakon toga smo automobil, koji je bio u voznom stanju, razbijene desne strane vjetrobranskog stakla, spustili s kamiona, a Pero je sjeo za upravljač te su on i Kićo nastavili put prema Zagrebu – ispričao je Goran Anđelić.

Pod dojmom nesreće u kojoj je sudjelovao ne svojom krivnjom Kićo Slabinac danas nije odgovarao na pozive novinara. Na licu mjesta, u trenutku nesreće, ekskluzivno za Večernji list rekao je:

– Vozio sam, sve je bilo prazno, a u jednom trenutku… Imao sam dosta nesreća, ali sam uglavnom sam sletio. A sada da sam morao biti sudac nekome… Žao mi je!

Za Media servis danas je dao kratku, vrlo sličnu izjavu:

– Doslovno je pao na haubu i ništa nisam mogao napraviti. Sve je bilo kao da je baš tako moralo biti, izvan moje moći da išta učinim. Nisam bio pod utjecajem alkohola, nisam brzo vozio.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit