Koncert učenika Osnovne glazbene škole

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageSinoć je u Dorinoj spomen-sobi u Zavičajnome muzeju Našice održan koncert učenika Osnovne glazbene škole "Kontesa Dora" u klasi prof. Andreje Kopri i prof. Ivana Krajačića. Uz učenike našičke glazbene škole, na koncertu su kao gošće nastupile Tatjana Lenart i Jasmina Krha – studentice prve godine Umjetničke akademije u Osijeku.

.

Dobrodošlicu posjetiteljima poželjela je u ime domaćina prostora – ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice Silvija Lučevnjak, a ravnateljica Osnovne glazbene škole Kontesa Dora Marina Kopri zahvalila je svima na dolasku i izrazila zadovoljstvo zbog mogućnosti da učenici na ovako lijep način prikažu roditeljima što su naučila tijekom svog glazbenog školovanja.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit