Koncert “Dori za rođendan”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ovogodišnji XXVI. Memorijal Dore Pejačević obuhvatio je i dvije značajne obljetnice – 135. obljetnicu rođenja Dore Pejačević  i 35. obljetnicu osnutka Osnovne glazbene škole u našem gradu. U sklopu proslave ovih obljetnica, večeras su na koncertu “Dori za rođendan” nastupili profesori OGŠ “Kontesa Dora” Ivan Krajačić na klarinetu i Katarina Makević na klaviru. Koncert je održan na središnjem gradskom trgu – Trgu dr. Franje Tuđmana. Program koncerta, uz Dorine skladbe “Meditacija,”, “Romanca”, “Canzonetta”, “Dva Notturna” i druge,  obuhvatio je i Brahmsa, Bozza, Šuleka, Tanodija i Vlaheka. – Ništa ne može dočarati nastup pred publikom koja vam odmah daje povratnu informaciju i zato je ovaj glazbeni događaj za mene poseban tim više što se u posljednje vrijeme većina glazbe može doživjeti samo virtualno. Prelijepo je opet biti pred publikom – rekla nam je klaviristica Katarina Makević.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit