Školi Kralja Tomislava donirano vrijedno vozilo

Facebook
Twitter
Pinterest
Predstavnici Centra za vozila Hrvatske Ida Laić – predsjednica i Ivan Penić – član Uprave, u ponedjeljak su ravnateljici OŠ kralja Tomislava Blaženki Kapetanović uručili ključeve kombi vozila za djecu s posebnim potrebama. Vrijednost vozila je pola milijuna kuna, no za sve nas, a osobito za naše učenike s posebnim potrebama, vrijednost vozila neizmjerna je – istaknula je ravnateljica Kapetanović, a s njom su se složili zadovoljni roditelji i djeca. Potpredsjednik Županijske skupštine Zdravko Vukić i gradonačelnik Krešimir Žagar pohvalili su inicijativu ravnateljice Kapetanović i obojica istaknuli kako će Županija, odnosno Grad, u okviru svojih mogućnosti podupirati sve vrijedne inicijative škole. Blagoslov je obavio fra Antun Dodić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit