Karavana Vukovar – Ljubljana 19. put prošla kroz Našice

Facebook
Twitter
Pinterest

Biciklistička karavana “Put prijateljstva Ljubljana – Vukovar”, put prijateljstva dug 500 km, danas je devetnaesti put prošla kroz Našice. Na dobrodošlici i suradnji, u ime organizatora karavane – Saveza hrvatskih društava u Sloveniji – zahvalio je vođa karavane Milan Pavelić. Rekao je kako ove godine sudjeluje 25 biciklista te dva vozila i četiri osobe u pratnji.

Biciklisti su, zajedno s predstavnicima Grada Našica, kraj spomen obilježja “Uskrsla Hrvatska”, upalili svijeće i odali počast svima koji su svoje živote položili za dvije domovine – Hrvatsku i Sloveniju. Svijeće su zapalili potpredsjednik Hrvatskog društva Ljubljana Ante Pandža, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović i tajnik Udruge vukovarskih veterana Našice Branimir Jokić. Nakon kraćeg odmora, sudionici karavane nastavili su put prema Križevcima gdje će biti kraj današnje etape. Sutra voze od Križevaca do Samobora, a u Ljubljanu će doći prekosutra.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit