Kandidatkinja za županicu Vesna Vučemilović posjetila Općinu Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je Općinu Podgorač posjetila saborska zastupnica – kandidatkinja za županicu – Vesna Vučemilović. U pratnji Općinskog načelnika Gorana Đanića obišla je Budimce, asfaltirane ulice Mlinsku i Vukovarsku te Ulicu Lužak u kojoj ovih dana počinju radovi na asfaltiranju. U Poganovcima su su prošli kroz novouređeni park i novoasfaltiranu Ulicu Slavka Kolara. Goran Đanić, aktualni općinski načelnik i kandidat za općinskog načelnika, izjavio je kako Općina nastoji ravnomjerno razvijati sva općinska naselja. Vesni Vučemilović, kandidatkinji za županicu na predstojećim izborima i nositeljici liste za Županijsku skupštinu dao je punu podršku. Podsjetio je da je u prethodnom mandatu u Skupštini Osječko-baranjske županije imao funkciju potpredsjednika Skupštine te da će glasanjem za Vesnu Vučemilović Općina Podgorač i dalje imati vijećnika u Skupštini Osječko-baranjske županije.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit