Ivan Rukavina novi predsjednik NK NAŠK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ivan Rukavina novi je predsjednik NK NAŠK. Jednoglasnom odlukom Skupštine kluba na današnjoj izvanrednoj izvještajno-izbornoj sjednici, NK NAŠK od danas ima novog predsjednika i članove Uprave. Na početku sjednice nazočne članove kluba i goste pozdravio je dosadašnji predsjednik Ivan Keglević, koji je ujedno i podnio izvješće o radu u proteklom razdoblju. Osvrnuvši se na najznačajnije aktivnosti koje su realizirane u protekle tri godine, kao i postignute rezultate svih selekcija. Keglević je među ostalim naglasio kako je u proteklom mandatu obilježena i velika obljetnica 100 godina postojanja i rada kluba, NAŠK se ponovno natječe u 3. HNL istok, u klubu je veliki broj mladih selekcija koje se natječu, a puno je učinjeno i po pitanju infrastrukture. Znatno smanjenje prihoda u odnosu na protekle dvije godine, prouzrokovalo je financijske poteškoće i otežan rad. Keglević je na kraju izviješća zahvalio svim članovima kluba, suradnicima te članovima Uprave na konstruktivnom radu kao i svima koji su na bilo koji način pomogli u radu kluba, a novoj Upravi poželio je puno uspjeha u radu.
Izvješće o radu kao i izvješća Nadzornog odbora i knjigovodstvenog servisa usvojena su jednoglasno, nakon čega su razriješeni dosadašnji članovi Izvršnog i Nadzornog odbora te je izabrana nova Uprava kluba. Za novog je predsjednika jednoglasno izabran Ivan Rukavina, koji je bio i jedini kandidat, a uz njega novi Izvršni odbor čine još i dopredsjednik Angel Barić te članovi Tomislav Kušenić, Miroslav Kraljik, Marin Babaj, Matko Suk, Mario Filipović, Danijel Šundalić i Ivan Keglević. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Antonio Grubišić a za članove Miroslav Begić i Milan Čačić.

Novom predsjedniku i članovima Uprave čestitali su i zaželjeli puno uspjeha u radu član kluba i kandidat za gradonačelnika Krešimir Kašuba, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Grada Našica Josip Matek te predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović. Na ukazanom povjerenju zahvalio se novi predsjednik Ivan Rukavina koji je istaknuo:

      Ivan Rukavina

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit