Kadetkinje ŽOK-a Našice osvojile drugo mjesto na završnom turniru Prvenstva Slavonije i Baranje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kadetska ekipa ŽOK-a “Našice” osvojila je drugo mjesto na završnom turniru Prvenstva Slavonije i Baranje u odbojci za kadetkinje koji je jučer odigran u Našicama. Mlade su našičke odbojkašice u polufinalnom susretu svladale ekipu Belišća s 2:1, a u drugom je polufinalnom susretu ekipa Osijeka pobijedila Vinkovce s 2:0. U finalnom susretu uspješnije su bile Osječanke koje su pobijedile s 2:0, a treće mjesto osvojile su odbojkašice Vinkovaca pobijedivši Belišće s 2:0.

Pehare i medalje najuspješnijim su odbojkašicama uručili tajnik Županijskog odbojkaškog saveza Osječko – baranjske županije Duško Živković i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović. Kadetkinje ŽOK-a Našice i i ove će godine nastupiti na završnici Prvenstva Hrvatske koje će biti odigrano u Zadru od 27. do 29. svibnja. 

Tekst: Danko Justić

Foto: ŽOK “Našice” 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit