Članovi Taekwon-Do kluba Našice uspješni na19.Susedgrad Sokol Pokal turniru

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U  Zagrebu je jučer održan međunarodni Taekwon-Do turnir 19.Susedgrad Sokol Pokal na kojem je nastupila i ekipa Taekwon-Do kluba Našice. Na turniru su sudjelovala 623 natjecatelja koji su se natjecali  u nekoliko različitih disciplina. Našička ekipa sudjelovala je s 18 natjecatelja u tri discipline i to: kick, forme i borbe.  U kicku Josip Mario Bureš osvojio je zlato, a Petra Šebalj i Nera Galić broncu. U disciplini  borbe Petra Tomljanović i Petra Nogić osvojile su broncu  dok su u formama Julija Barišić i Niko Nogić osvojili srebro, a Mila Barišić broncu. Turnir je bio A karaktera s izuzetno jakom konkurencijom, a voditelji ekipe  Ana Kalman, Maja Hodanovac i Branko Leš zadovoljni su uspjehom članova Taekwon-Do kluba Našice.

Izvor: Taekwon-Do klub Našice/Branko Leš

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit