Kadetkinje Streljačkog kluba Našice ponovno prve !

Na streljani Pampas u Osijeku održano je juniorsko prvenstvo Osječko – baranjske županije u disciplini zračna puška i pištolj (međunarodni program) na kojemu su nastupili i strijelci Streljačkog kluba Našice. U disciplini zračna puška (60 hitaca),  kadetkinje u sastavu Marina Tušek, Dorotea Horvat i Rea Markulić nastupom u juniorskoj konkurenciji osvojile su prvo mjesto. S rezultatom 1701,1 krug djevojke su ispunile normu za nastup na prvenstvu Hrvatske, a kako su ove godine već postale prvakinje Županije u seniorskoj i juniorskoj kategoriji u ovoj disciplini, s pravom se mogu očekivati dobre vijesti i u natjecanju u njihovoj kadetskoj konkurenciji.

Juniorska ekipa MNK Našice poražena je sinoć u Novoj Gradišci u utakmici 7. kola Druge hrvatske malonogometne lige istok. Domaća ekipa GMNK Urije bila je uspješnija pobijedivši rezultatom 5:2. Oba pogotka za Našičane postigao je Mihael Tomić.
Kadeti MNK Našice prvenstvenu će utakmicu 6. kola Druge hrvatske malonogometne lige istok odigrati večeras u Našicama u 21,30 sati protiv ekipe Vinkovaca.

Tekst: Danko Justić

Foto: SK Našice

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest