Kadetkinje Streljačkog kluba Našice ponovno prve !

Na streljani Pampas u Osijeku održano je juniorsko prvenstvo Osječko – baranjske županije u disciplini zračna puška i pištolj (međunarodni program) na kojemu su nastupili i strijelci Streljačkog kluba Našice. U disciplini zračna puška (60 hitaca),  kadetkinje u sastavu Marina Tušek, Dorotea Horvat i Rea Markulić nastupom u juniorskoj konkurenciji osvojile su prvo mjesto. S rezultatom 1701,1 krug djevojke su ispunile normu za nastup na prvenstvu Hrvatske, a kako su ove godine već postale prvakinje Županije u seniorskoj i juniorskoj kategoriji u ovoj disciplini, s pravom se mogu očekivati dobre vijesti i u natjecanju u njihovoj kadetskoj konkurenciji.

Juniorska ekipa MNK Našice poražena je sinoć u Novoj Gradišci u utakmici 7. kola Druge hrvatske malonogometne lige istok. Domaća ekipa GMNK Urije bila je uspješnija pobijedivši rezultatom 5:2. Oba pogotka za Našičane postigao je Mihael Tomić.
Kadeti MNK Našice prvenstvenu će utakmicu 6. kola Druge hrvatske malonogometne lige istok odigrati večeras u Našicama u 21,30 sati protiv ekipe Vinkovaca.

Tekst: Danko Justić

Foto: SK Našice

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.12.2019.

11.12.2019.

18.12.2019.

25.12.2019.

Logo-RN-white

Postavite upit