Još jedna uspješna “Podgoračka ljetna noć”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Podgoraču je jučer održana druga ovogodišnja ljetna noć u sklopu 16. “Podgoračkih ljetnih noći”. U središtu Podgorača organizirano je natjecanje u kuhanju graha u kojem je sudjelovalo 10 ekipa. Prvo mjesto osvojili su Marijana Šimić i Danijela Viljanac, drugo mjesto Sandi Klanica i Ivan Ostrman, a treće Branko Kruljac i Željko Filković. Sav skuhani grah podijeljen je posjetiteljima. Za djecu do 14 godina organizirano je natjecanje u skakanju u vreći. Prvi je bio Ivan Balentić, drugi Luka Balentić, a treći Dejvid Dešić. Mnoštvo okupljenih u središtu Podgorača zabavljao je tamburaški sastav “Čokanj” i Igor Delač, a još jedna uspješna “Podgoračka ljetna noć” nastavljena je plesom i druženjem. Organizator je ovoga puta bio NK “Sloga”, a pokrovitelj načelnik Općine Podgorač Goran Đanić.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit