CT “HV Kegla” Našice pobjednici “2. braniteljskog Kupa” na Lapovcu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon 72 sata neprekidnog ribolova danas je na jezeru Lapovac završen “2. braniteljski Kup u šaranolovu” u organizaciji HVIDR‐e Našice i ŠUD-a Šaran Našice, a pod pokroviteljstvom Grada Našica. Unatoč iznimno visokim temperaturama, ove se godine natjecalo čak 17 ekipa ribiča – branitelja koji su uspješno priveli kraju ovo zahtjevno natjecanje, a najuspješnijim natjecateljima uručeni su pehari i medalje. Na početku prigodne svečanosti proglašenja pobjednika, sve nazočne su pozdravili voditelj natjecanja Zdenko Dundović i predsjednik HVIDR-e Našice Miroslav Ranogajec, koji je svim natjecateljima uručio zahvalnice i prigodno izrađene i posvećene krunice iz Međugorja. Najuspješnija bila je domaća ekipa CT “HV Kegla” Našice s ukupnim ulovom 95,01 kg. Drugo mjesto osvojila je ekipa Specijalne policije Orahovica- Našice s ulovom 82,45 kg. Treće mjesto pripalo je Udruzi policije Požeško-slavonske županije s ulovom 78,54 kg kao i trofej za najveću ulovljenu ribu – šarana teškog 20, 40 kg.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit