Javna tribina UHBDR-a Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

UHBDR Podgorač organizirala je javnu tribinu „Domovinski rat – nepoznato o poznatom“, a ujedno i završnu konferenciju projekta „Branitelji jednakih mogućnosti 4“ u OŠ Hinka Juhna Podgorač.
Dr. Ante Nazor govorio je o radu Centra i postignutim rezultatima te se u svom izlaganju osvrnuo na novi kurikulum u nastavi povijesti, odnosno na teme koje ne bi smjeli izostaviti u nastavi povijesti, ako želimo da nam djeca spoznaju osnovne procese i događaje iz hrvatske povijesti. Volonterka Martina Paulić i predsjednik Udruge Ivica Paulić predstavili su rezultate projekta “Branitelji jednakih mogucnosti 4” u kojem je sudjelovalo oko 250 osoba u projektnim aktivnostima: informatička edukacija, medicinska rehabilitacija, sportske i rekreativne aktivnosti, stvaralačke i kreativne radionice, studijska putovanja i javne tribine. Projekt je trajao 6 mjeseci, od studenog 2018. do travnja 2019., a ukupna vrijednost projekta je oko 30.000 kn.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit