Japanska ceremonija čaja i koncert prijatelja iz Japana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Memorijal Dore Pejačević danas je nastavljen zanimljivom ceremonijom čaja održanom u hotelu Park Panolija. Ovaj tradicionalnu japansku ceremoniju Našičanima je predstavila  Takakomaria Matsuki, koja je u Koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora”, zajedno s pijanistima Tomohirom Adachijem i Yoko Hamazaki održala koncert japanske tradicionalne glazbe te skladi Dore Pejačević. Šarm i elegancija izvođača ostat će publici u lijepom sjećanju. Koncerti i ceremonija čaja upriličeni su povodom obilježavanja 133. obljetnice rođenja prve hrvatske moderne skladateljice Dore Pejačević, Dana Osnovne glazbene škole Dore Pejačević i 25 obljetnice diplomatskih odnosa Hrvatske i Japana.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit