Izvještajno – izborna sjednica Skupštine RK NEXE – Josip Ergović novi – stari predsjednik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je na gospodarstvu Goveđa glava u Feričancima održana redovita godišnja izvještajno – izborna sjednica Skupštine RK NEXE. Na početku sjednice sve nazočne je pozdravio predsjednik kluba Josip Ergović, koji je podnoseći izvješće o radu, istaknuo najveće uspjehe i aktivnosti kluba u 2019. godini:

      24-06-2020-Josip Ergovic 1

Osim sportskih uspjeha, kako prve ekipe tako i mlađih selekcija, predsjednik Ergović je istaknuo kako je klub bio aktivan i na humanitarnom planu:

      24-06-2020-Josip Ergovic 2

Ergović je također podnio i izviješće o financijskom poslovanju kluba naglasivši da je RK NEXE u 2019. godini poslovao pozitivno te se ujedno zahvalio svim sponzorima i donatorima na financijskoj podršci. Izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Ivan Ergović. Sva su izvješća prihvaćena jednoglasno. Jučerašnja je sjednica ujedno bila i izborna, pa je nakon razrješenja dosadašnjih članova Uprave, izabrano novo vodstvo kluba. Novi stari predsjednik je Josip Ergović kojemu će to biti treći mandat. Dužnost dopredsjednika obnašat će Marko Sertić i Hrvoje Šimić, a uz njih su u novom Izvršnom odboru još Zvonko Tomljanović, Franjo Lelić, Darko Mikičić, Zlatko Ćurić, Zdenko Lovrić, Goran Šafar, Vladimir Radmanović, Boris Perlić, Zoran Janeski a u novi Izvršni odbor izabran je glavni tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković:

      24-06-2020-Dubravko Ižaković

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ivan Ergović, a članovi su Stjepan Hlavati i Antun Štajhofer. Za predsjednika Stegovne komisije izabran je Zvonko Tomljanović, a članovi su Franjo Lelić i Darko Mikičić. Skupštini je bio nazočan i gradonačelnik Josip Miletić koji je po završetku sjednice izjavio:

      24-06-2020-Josip Miletić

Nazočnima su se obratili i tajnik Županijskog rukometnog saveza i član Nadzornog odbora Hrvatskog rukometnog saveza Goran Peterko i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović te zamjenik gradonačelnika i ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić, koji se posebno zahvalio klubu, igračima ali i najvećem klupskom sponzoru NEXE Grupi na vrijednim donacijama.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit