Danas počinje sustavna deratizacija u Općini Podgorač i traje do 2. srpnja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U cilju što učinkovitijeg suzbijanja štetnih glodavaca, ovlaštena tvrtka za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju IBIS usluge d.o.o. Našice obavit će sustavnu deratizaciju – proljetni tretman na području Općine Podgorač, a sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Načelnik Općine Goran Đanić obavještava mještane da će sustavna deratizacija početi danas, a završetak radova predviđa se do 2. srpnja. Poslove sustavne deratizacije u potpunosti financira Općina Podgorač. U cilju učinkovitijeg provođenja akcije, načelnik poziva mještane da podupru akciju sustavne deratizacije te omoguće djelatnicima IBIS usluga d.o.o. da postave mamce, pridržavaju se uputa o mjerama opreza i zaštite, načinu postupanja s domaćim životinjama tijekom deratizacije te zabrani diranja i premještanja postavljenih meka.

izvor: Općina Podgorač

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit