Izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Večeras je u Gradskoj vijećnici održana Izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice. Članove Skupštine na početku sjednice pozdravio je predsjednik Ivica Valenčak, koji je podnio kraće izvješće o radu Nogometnog središta u proteklom razdoblju. Kako je napomenuo, uslijed pandemije koronavirusa, početkom ožujka prekinuta su sva natjecanja i sportske aktivnosti sukladno naputcima Nacionalnog stožera i Hrvatskog nogometnog saveza zaključena su sva natjecanja, donesena je odluka da nitko ne napušta rang natjecanja u kojemu je nastupao, a prvoplasirane ekipe imaju pravo igrati kvalifikacije za ulazak u viši rang. Tako će velimirovačka Croatia igrati dvije utakmice protiv pobjednika susreta Vardarac – Radnički (Dalj). Prva utakmica će biti odigrana 12. srpnja u Veloimirovcu. Skupština je prihvatila i zamolbu za prijem juniorske ekipe NK Kućanci koja će se od iduće sezone natjecati u juniorskoj Ligi Nogometnog središta Našice. Na prijemu je zahvalio Dalibor Kalazić predsjednik NK Kućanci, napomenuvši kako se nada dobroj suradnji. Jednoglasno je prihvaćena  i odluka o početku natjecanja u ligama koje su ingerenciji NS Našice. Natjecanje u Drugoj županijskoj ligi – skupina Našice počinje 15. kolovoza, Liga Nogometnog središta Našice kao i juniorska, pionirska i liga početnika NS Našice počet će 22. kolovoza, a 21. kolovoza počinju prednatjecatelji. Na Gradskom stadionu u Našicama 18. srpnja bit će odigrana finalna utakmica Kupa NS Našice za sezonu 2019./2020. Igrat će Vihor i FEŠK s početkom u 18 sati, a već 22. 7. bit će odigrane utakmice 1. kola Kupa NS Našice za novu sezonu. Skupštinu su pozdravili gradonačelnik Našica Josip Miletić i načelnik Općine Podgorač i dopredsjednik NS Našice Goran Đanić, a nazočan je bio i član Izvršnog odbora Sportske zajednice Grada Našica i Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Vanja Prošić.

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit