Izvješće PU osječko-baranjske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirana su četiri kaznena djela. U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prometne su se dogodile na području Đakova i Belog Manastira. Jučer se u Vladislavcima dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Do prometne je došlo dok  se 74-godišnji hrvatski državljanin iz Čepina kretao osobnim automobilom kolnikom Ulice kralja Tomislava, u mjestu Vladislavci. Tom prilikom je magarac iz kanala istrčao na kolnik i udario u osobni automobil. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a policija navodi da se nesretni magarac oporavlja u svojoj štali. Zbog izazivanja prometne nesreće 44-godišnjem vlasniku magarca uručena je obavijest o počinjenom prekršaju i uplatnica za plaćana novčane kazne.

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit