Izborne skupštine održali članovi DVD-a Podgorač, Stipanovci i Kelešinka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Izborne skupštine  jučer su održali članovi DVD-a Podgorač i Stipanovci.    Na skupštinama su izabrani novi predsjednici te članovi Upravnog i Nadzornog odbora, a u Podgoraču i zapovjedništvo DVD-a.  Podnesena su izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2020. godinu, te je usvojen plan rada i financijski plan za 2021. godinu.

Za novog predsjednika DVD-a Podgorač izabran je Josip Mojzeš. Skupštini su bili nazočni gosti – predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić,  zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice Danijel Matković  te općinski načelnik  Goran Đanić koji je najavio primopredaju Vatrogasnog centra članovima DVD-a Podgorač. Naglasio je kako je ukupna vrijednost investicije 6.000.000 kuna, a sredstva su  povučena iz Europskih fondova. Primopredaja će biti nakon opremanja i ishođenja uporabne dozvole.

Na skupštini DVD-a Stipanovci za novog predsjednika izabran je Vlatko Gašić, a za počasnog doživotnog predsjednika Franjo Moguš. Skupštini u  Stipanovcima bili su nazočni i gosti – zapovjednik Vatrogasne zajednice Našice  Danijel Matković i  općinski načelnik  Goran Đanić koji je članovima DVD-a Stipanovci poželio puno uspjeha u radu i najavio donaciju navalnog vatrogasnog vozila te opremanje kuhinje u sklopu Vatrogasnog doma.

Danas su izbornu skupštinu održali članovi DVD-a Kelešinka.

Osim podnošenja izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2020. godinu i usvajanja plana rada za 2021. izabran je i predsjednik društva. U sljedećem mandatu ovu dužnost obnašat će Josip Levačić.   Skupštini su bili nazočni predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić, općinski načelnik Goran Đanić  te predsjednica Općinskog vijeća Općine Podgorač Ljiljana Zidar. Načelnik Đanić  najavio je kapitalnu donaciju Općine Podgorač DVD-u Kelešinka. Donacija u iznosu od 10.000 kuna bit će namijenjena za unutarnje uređenje doma DVD-a Kelešinka.

 

Izvor: Općina Podgorač

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit