Iz GDCK Našice pozivaju udruge da se uključe u edukaciju u sklopu projekta “Od malena-VOLONTIRAM”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu predavanja na temu “Europske snage solidarnosti” Gradsko društvo Crvenog križa Našice uputilo je poziv udrugama i klubovima da se uključe u edukaciju u okviru projekta “Od malena – VOLONTIRAM!”. Edukacija će biti održana u tri termina u učionici DVD-a Našice. Prvi susret započinje 23. listopada u 9 sati, a   tema će biti Zakon o volonterstvu i odgoj za volontiranje.  Svaki polaznik ekukacije po završetku će dobiti potvrdu o sudjelovanju i prigodan dar, a ideje i aktivnosti koje budu osmišljene na radionici “Primjeri dobre prakse” dobit će logističku podršku i pomoć u provedbi aktivnosti. Nefinancijski pokrovitelj projekta “Od malena – VOLONTIRAM!” je Grad Našice, a projekt je sufinanciran od strane Agencije za mobilnost i programe EU iz fonda Europskih snaga solidarnosti.

foto: arhiva RNa

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit